Ideologie O.N.S.

Ga naar beneden

Ideologie O.N.S.

Bericht  Colonel op za jan 08, 2011 11:56 am

Ideologie O.N.S.

O.N.S. staat voor een bloeiend Holland. Een graafschap dat opleeft en waar mensen de ruimte krijgen om te leven. Om dat te bereiken streven we enkele zaken na.

Stabiele Raad
De Raad moet stabiel zijn. Dit betekent dat men actief dient te zijn en men moet ook écht willen werken voor Holland. Zogenaamde draaideurraadsleden zijn funest voor de stabiliteit. Niet alleen de functies in de Raad dienen hiervoor doordacht te worden verdeeld, maar tegelijkertijd zal er een regeerakkoord met een doelstellingenlijst moeten worden samengesteld met iedere partij die in de Raad zit.

Welvarend Holland
Om Holland welvarend te maken dienen de handelsactiviteiten te worden uitgebreid. Overzeese handel en handel over de rivieren bieden talloze mogelijkheden die aangegrepen moeten worden. Een goede coördinatie en communicatie met kapiteins is hierbij onontbeerlijk. Natuurlijk hoeven we de routes over land door Vlaanderen en Artois niet te vergeten.

Internationale betrokkenheid
Holland kan meer betekenen in de internationale samenleving. Betrokkenheid bij de nabijgelegen provincies is de eerste stap naar internationale bekendheid. Het opbouwen en onderhouden van goede contacten zal altijd belangrijk blijven.

Transparante en eenvoudige politiek
De wildgroei aan overbodige politieke instituten en vergaderruimtes dient een halt te worden toegeroepen. Politiek moet voor elke inwoner inzichtelijk en begrijpelijk zijn. Overbodige vergaderzalen en raadszalen kunnen worden samengevoegd of gesloten. De instituten die er wel zijn dienen zo veel mogelijk transparant en inzichtelijk te werk te gaan.

Logische en begrijpelijke wetgeving
Wetboeken zijn er voor het gehele volk, ze dienen daarom begrijpelijk te zijn voor iedereen. Een logische indeling en vereenvoudigde inhoud zijn hiervoor belangrijk. Regels voor gedrag en omgang zijn een overbodige belemmering van persoonlijke vrijheid. Dergelijke overbodige of belemmerende wetten willen we per wetboek opzoeken en verwijderen.

Waarborgen van vrijheden
De beslissingsbevoegdheid van burgers en ambtenaren, zij die zich in breedste zin van het woord inzetten voor Holland, dient te worden vergroot. Naar eigen inzicht kunnen handelen. Burgers mogen zelf bepalen in hoe ze hun leven leiden.

Respect en tolerantie
Elke Hollander heeft het recht om zich naar eigen believen te gedragen ten opzichte van een ander. Echter zal elke maatschappij onderuitgaan zonder respect en tolerantie voor elkaar.

Cultuur beheer
Tegenwoordig beginnen de RP's weer bij te trekken. Dit moet worden volgehouden en iedereen kan zijn steentje daaraan bijdragen.
avatar
Colonel
Admin

Aantal berichten : 923
Registratiedatum : 13-07-10

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum